Winkelwagen

Interview

Betekenisvol ondernemen door de bril van ‘Mark Braber’

By september 6, 2021No Comments

Interview

Purpose

6 september 2021

Betekenisvol ondernemen door de bril van ‘Mark Braber’

Leontien Harsma | Partner Quinter

In de serie ‘betekenisvol ondernemen door de bril van …‘ gaan wij in gesprek met ondernemers die voorlopen op het gebied van het nieuwe ondernemen. Naast het maken van winst streven zij ook andere doelen na. Zij voelen de noodzaak om met hun onderneming bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Dit maakt hen blijvend relevant en daardoor toekomstbestendig. Ieder doet dit op zijn of haar eigen manier. Een manier die past bij de purpose van hun bedrijf.

Bovendien geven zij waardevolle tips gebaseerd op hun ervaringen én regelmatig een kijkje achter de schermen. Inspiratie die aanzet tot denken én handelen. Welk verhaal schudt jou wakker?

We dagen je uit ook eens te luisteren naar het verhaal van ondernemers buiten jouw branche.

In gesprek met founder Mark Braber

Hieronder vind je twee opnames van het betekenisvolle gesprek met Mark Braber van Quinter. Een complete versie waarin je het hele interview kunt bekijken en beluisteren. Een korte versie met, in onze ogen, de essentie van zijn verhaal.

De korte versie (1,5 minuut):

De complete versie (26min):

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook jouw (bedrijfs) purpose ontdekken? Neem contact met ons op. Mark Braber is onze expert in purpose-finding en begeleidt je graag in deze ontdekkingstocht. Samen kunnen we vanuit hier (eventuele) vervolgstappen maken om ook het leiderschap van jouw organisatie en de bedrijfscultuur dienend te maken aan de purpose.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriëntatie gesprek. 

Wil je liever op een laagdrempelige manier de eerste stap zetten? Doe dan onze gratis Quinter Impact Scan en ontvang binnen 15min inzicht in het potentieel van jouw bedrijf én onze adviezen op maat.

Zet vandaag de eerste stap richting een toekomstbestendig bedrijf met onze gratis Quinter Impact Scan.

 

Leontien Harsma | Partner Quinter

Leontien was jarenlang senior manager bij Riksja Travel en is nu een van de partners van Quinter.