Aan de slag met je bedrijf

Een organisatie in flow

De wereld verandert snel, sneller dan je soms kunt bijbenen. De interne uitdagingen slokken tijd op, terwijl je eigenlijk genoodzaakt bent om je blik naar buiten te richten. Je zit in een squeeze. Focus op het fundament van je organisatie waarop je stevig kunt bouwen aan een wendbare organisatie. Waar winst maken en waarde toevoegen hand in hand gaan. Toekomstbestendig op alle fronten.

We ontwikkelden meerdere programma’s maar hieronder vind je de meest populaire. Kies degene die het beste bij je past en neem contact met ons op.

Quinter Quest

Je wilt dat je werknemers geïnspireerd, energiek en creatief werken aan je bedrijf, maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Schat jij jouw menselijk kapitaal op waarde in? Wij ontwikkelenden de Quinter Quest waarbij we niet alleen aandacht besteden aan het potentieel van het individu, maar ook de koppeling maken met de organisatie.

“The real competitive advantage in any business is one word only: People”

De Quinter Quest is er voor organisaties die:

  • snappen dat mensen de kern van je bedrijf zijn
  • inzien dat investeren in persoonlijke ontwikkeling key is
  • talent liever niet willen uitlenen aan de concurrentie
Download brochure Quinter Quest

Purpose – visie – missie

Een visie zorgt voor een heldere koers. Een gevoelde purpose zorgt voor betrokkenheid en aantrekkingskracht. Een missie zorgt voor focus en daadkracht. Heb je ze niet of niet helder geformuleerd dan verbinden mensen zich moeilijk aan je bedrijf en aan elkaar. Resultaten zullen plaats maken voor frustratie en ontevredenheid. Keer het tij, we helpen je graag.

“Efforts and courage are not enough without purpose and direction”- John F. Kennedy

Voor organisaties: 

  • die niet meer willen zwalken
  • die snakken naar saamhorigheid, focus en daadkracht
  • die een betekenisvolle werkgever willen zijn
Contact over het richting traject

Organisatie scan

Deze scan geeft direct inzicht in de huidige situatie van je organisatie én het potentieel ervan. Vanuit de vier ontwikkel dimensies van Quinter (purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid) geven we handreikingen waar je direct mee aan de slag gaat. We gunnen iedereen een betekenisvol en toekomstbestendig bedrijf, en stellen de scan daarom gratis ter beschikking.

“Growth and comfort do not coexist”

De voordelen van de organisatie scan:

  • je ontdekt in slechts 15 minuten de kansen van jouw bedrijf
  • je krijgt direct zicht op de groeimogelijkheden
  • je ontvangt concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt
Doe de organisatie scan

Wat we verder nog doen

Consulting, training en coaching vormen de basis van wat wij doen. Daarnaast organiseren we events met bekende sprekers, inspirerende sessies en bijzondere leadership trails. We delen kennis, vertellen je over boeken die écht het lezen waard zijn en houden je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van betekenisvol ondernemen. De activiteiten zijn altijd in lijn met ons gedachtegoed en sluiten aan op één of meer van onze vier dimensies van ontwikkeling.