Dit geloven wij

Hoe ontwikkel ik mijn organisatie?

Duurzame verandering komt van binnenuit. Niet omdat het moet, maar omdat mensen het willen. We zoeken jouw diepste drijfveren en leren je om vanuit jouw purpose te leiden. Zo is verandering geen ‘moetje’, maar een inspirerende reis. Je zit zelf aan het stuur, wij rijden een stukje mee. Als we niet meer nodig zijn, stappen we weer uit. Je kunt je reis dan zelf vervolgen.

In alles wat we doen, werken we vanuit onze vier dimensies van ontwikkeling: purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid. Samen vormen ze een krachtig geheel. Sterker dan de som der delen.

Hoe verander ik mijn organisatie?

Duurzame verandering komt van binnenuit. Niet omdat het moet, maar omdat mensen het willen. We zoeken jouw diepste drijfveren en leren je om vanuit jouw purpose te leiden. Zo is verandering geen ‘moetje’, maar een inspirerende reis. Je zit zelf aan het stuur, wij rijden een stukje mee. Als we niet meer nodig zijn, stappen we weer uit. Je kunt je reis dan zelf vervolgen.

In alles wat we doen, werken we vanuit onze vier dimensies van ontwikkeling: purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid. Samen vormen ze een krachtig geheel. Sterker dan de som der delen.

Onze 4 dimensies

Wij werken altijd vanuit onze vier dimensies: purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid. Samen vormen ze een krachtig geheel. De dimensies hangen samen en versterken elkaar. Zo realiseren we écht duurzame ontwikkeling. Als individu, als team, als organisatie en uiteindelijk als samenleving.

De wereld verandert snel. Daarom is het fijn om een ankerpunt te hebben. Een overtuiging die staat als een huis. We geloven dat dit jouw purpose is. Wat drijft jou écht? Waarom doe je wat je doet? We helpen je om de purpose van jouw organisatie te ontdekken. Hieruit ontstaat een logische visie voor de toekomst. De weg daarnaartoe is jouw missie. Door jouw purpose in lijn te brengen met die van jouw mensen, ontstaat een krachtige organisatie met een hoge betrokkenheid. Een organisatie met bezieling, creativiteit en flow.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe ontdek ik de purpose van mijn organisatie?
 • Hoe kan ik betekenisvol ondernemen?
 • Hoe werk ik vanuit mijn purpose?
 • Hoe breng ik mijn purpose, missie en visie in lijn?

Duurzaamheid – En maak écht impact

Wij zien duurzaamheid niet als een quick fix, maar als structurele oplossing. Het is de basis voor organisaties die echt impact willen maken. Dit vraagt om een vorm van ontwikkeling met aandacht voor de behoeftes van de huidige generatie én die van de volgende generaties. Van profit driven naar purpose driven. We helpen je stap voor stap toewerken naar duurzaam ondernemen. Op ecologisch, sociaal en economisch vlak.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe vergroot ik de duurzaamheid in mijn bedrijf?
 • Hoe realiseer ik een succesvolle duurzame transitie?
 • Hoe integreer ik de Sustainable Development Goals (SDG) in mijn organisatie?
 • Hoe maak ik duurzaam impact?

Leiderschap – Breng mensen in beweging

Sterk leiderschap is nodig om de purpose van de organisatie in praktijk te brengen. Als leider druk je een belangrijke stempel op jouw organisatie. Daarom begint leiderschap altijd met zelfleiderschap. Wie ben jij? Wat is jouw inner calling? Van daaruit leer je anderen leiden. We noemen dit purpose driven leadership. Ontdek hoe je jouw mensen kunt helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt iedereen in de organisatie een leider en kun je samen écht bouwen aan de toekomst.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe verbeter ik ons leiderschap?
 • Hoe leid ik vanuit mijn purpose?
 • Hoe kan ik dienend leiden?
 • Hoe leren mijn mensen leiderschap?

Cultuur – Verbind met elkaar en de organisatie

Cultuur vormt het denken, doen en handelen van mensen. Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe krijg je anderen in beweging? We helpen je om een cultuur te bouwen die past bij de purpose van jouw organisatie. Dit zorgt voor verbinding, vertrouwen en loyaliteit. Een organisatie met een sterke cultuur heeft energie, veerkracht en bezieling. Hierdoor kun je problemen in de kiem smoren en tegenslagen beter incasseren. Dit maakt jouw organisatie weerbaar én wendbaar.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe verander ik de bedrijfscultuur?
 • Hoe vergroot ik de wendbaarheid en weerbaarheid van mijn organisatie?
 • Hoe behoud ik mijn professionals?
 • Hoe stimuleer ik innovatie en creativiteit?

Jouw organisatie ontwikkelen?

Ontdek in 15 minuten het potentieel van jouw organisatie. Én ontvang tips om direct stappen te zetten richting een betekenisvolle en toekomstbestendige organisatie.

Doe de scan

Onze 4 dimensies

Wij werken altijd vanuit onze vier dimensies: purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid. Samen vormen ze een krachtig geheel. De dimensies hangen samen en versterken elkaar. Zo realiseren we écht duurzame ontwikkeling. Als individu, als team, als organisatie en uiteindelijk als samenleving.

Purpose – Ontdek de why van jouw organisatie

De wereld verandert snel. Daarom is het fijn om een ankerpunt te hebben. Een overtuiging die staat als een huis. We geloven dat dit jouw purpose is. Wat drijft jou écht? Waarom doe je wat je doet? We helpen je om de purpose van jouw organisatie te ontdekken. Hieruit ontstaat een logische visie voor de toekomst. De weg daarnaartoe is jouw missie. Door jouw purpose in lijn te brengen met die van jouw mensen, ontstaat een krachtige organisatie met een hoge betrokkenheid. Een organisatie met bezieling, creativiteit en flow.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe ontdek ik de purpose van mijn organisatie?
 • Hoe kan ik betekenisvol ondernemen?
 • Hoe werk ik vanuit mijn purpose?
 • Hoe breng ik mijn purpose, missie en visie in lijn?

Leiderschap – Breng mensen in beweging

Sterk leiderschap is nodig om de purpose van de organisatie in praktijk te brengen. Als leider druk je een belangrijke stempel op jouw organisatie. Daarom begint leiderschap altijd met zelfleiderschap. Wie ben jij? Wat is jouw inner calling? Van daaruit leer je anderen leiden. We noemen dit purpose driven leadership. Ontdek hoe je jouw mensen kunt helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt iedereen in de organisatie een leider en kun je samen écht bouwen aan de toekomst.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe verbeter ik ons leiderschap?
 • Hoe leid ik vanuit mijn purpose?
 • Hoe kan ik dienend leiden?
 • Hoe leren mijn mensen leiderschap?

Cultuur – Verbind met elkaar en de organisatie

Cultuur vormt het denken, doen en handelen van mensen. Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe krijg je anderen in beweging? We helpen je om een cultuur te bouwen die past bij de purpose van jouw organisatie. Dit zorgt voor verbinding, vertrouwen en loyaliteit. Een organisatie met een sterke cultuur heeft energie, veerkracht en bezieling. Hierdoor kun je problemen in de kiem smoren en tegenslagen beter incasseren. Dit maakt jouw organisatie weerbaar én wendbaar.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe verander ik de bedrijfscultuur?
 • Hoe vergroot ik de wendbaarheid en weerbaarheid van mijn organisatie?
 • Hoe behoud ik mijn professionals?
 • Hoe stimuleer ik innovatie en creativiteit?

Duurzaamheid – En maak écht impact

Wij zien duurzaamheid niet als een quick fix, maar als structurele oplossing. Het is de basis voor organisaties die echt impact willen maken. Dit vraagt om een vorm van ontwikkeling met aandacht voor de behoeftes van de huidige generatie én die van de volgende generaties. Van profit driven naar purpose driven. We helpen je stap voor stap toewerken naar duurzaam ondernemen. Op ecologisch, sociaal en economisch vlak.

Vragen die we beantwoorden:

 • Hoe vergroot ik de duurzaamheid in mijn bedrijf?
 • Hoe realiseer ik een succesvolle duurzame transitie?
 • Hoe integreer ik de Sustainable Development Goals (SDG) in mijn organisatie?
 • Hoe maak ik duurzaam impact?

Jouw organisatie ontwikkelen?

Ontdek in 15 minuten de impact van jouw organisatie. Én ontvang tips om direct stappen te zetten richting betekenisvol ondernemen.

Doe de scan