Focus op het team

De kracht van een team

Vraag je je wel eens af hoe het zou zijn als je team écht zou samenwerken? Wat als er geen eilandjes zijn, mensen een gezamenlijke focus hebben en dienend zijn aan de organisatie en haar visie? Gelukkig kan dit werkelijkheid worden. Met onze spot-on aanpak gaan we met jouw team aan de slag. Al tijdens de eerste interventie zullen de eerste veranderingen zich aandienen.

We ontwikkelden meerdere programma’s maar hieronder vind je de meest populaire. Kies degene die het beste bij je past en neem contact met ons op.

Waarden scan

Deze scan zorgt direct voor open gesprekken. Het legt de belangrijkste waarden van elk teamlid bloot. Op deze manier ga je elkaar beter begrijpen. Elkaar echt leren kennen en weten wat de ander drijft, is de basis voor een optimale samenwerking. We stellen de scan gratis ter beschikking aan jouw team. Na afloop doen we handreikingen voor eventuele vervolgstappen.

“Seek first to understand, then to be understood”-  Stephen Covey

De voordelen van de waarden scan:

  • zorgt voor een fijne basis om als team verder te bouwen
  • geeft inzicht in elkaars handelen, denken en communiceren
  • is de basis voor een feedback cultuur
Ontdek jouw kernwaarden

Programma op maat

Een leiderschapsteam wat in flow is, heeft een enorme positieve impact op het succes van de organisatie. Is dit niet het geval, dan helaas ook.

Onze teamprogramma’s worden altijd begeleid door twee facilitators. Op deze manier is er volop aandacht voor hetgeen gezegd en niet gezegd wordt. We stellen een (meerdaags) programma op gebaseerd op de uitdagingen en de betrokkenen.

“Management is doing things right, leadership is doing the right things” – Peter Drucker

Voor management- en directieteams: 

  • die de leiders van het bedrijf willen zijn
  • die snakken naar een constructieve samenwerking
  • die klaar zijn met ellenlange en besluiteloze meetings
Contact over teamprogramma op maat

Teamwork

Ontdek de power van een team dat werkt vanuit de volledige kracht. Tijdens dit 2-daags programma ontdek je met het hele team dat de gezamenlijke kracht, het volledige potentieel, nog groter is dan ieders eigen kracht op zich. Daarmee ontstaat er meer fun, wat de flexibiliteit en innovatiekracht versterkt en de resultaten beter maakt.

“None of us is as smart as all of us” – Ken Blanchard

Het power programma is er voor teams die:

  • geloven in synergie maar nog niet weten hoe dit te creëren
  • durven af te stappen van ego gedreven gedrag
  • meer voor hun organisatie willen betekenen
Contact over het power programma