Wij zijn Quinter

De mensen van Quinter hebben allemaal een proven track record in het bedrijfsleven. Wij weten wat het is om met je voeten in de klei te staan. Vanuit onze expertise gaan we in alle openheid het gesprek aan om samen de dieperliggende behoefte boven tafel te krijgen. Geen slap gedoe, maar een unieke aanpak die gestoeld is op onze jarenlange ervaring en een heldere visie. We zijn open, transparant en eerlijk. Zacht op de relatie, hard op de feiten.

Sommige vraagstukken vragen om specifieke expertise. Wanneer wij deze kennis niet zelf in huis hebben, zoeken we naar een geschikte partij die ons kan aanvullen. Hierdoor zijn wij flexibel, breed inzetbaar en krijgt onze klant altijd de optimale ondersteuning.

Onze purpose

Verbinding is wat ons écht drijft. Het is onze purpose. We geloven dat de wereld verbinding nodig heeft. Verbinding in onszelf, maar ook met anderen en met de wereld om ons heen. Verbinding geeft betekenis aan alles wat we doen.

Onze visie

We zien betekenisvolle organisaties als de nieuwe standaard. Door goed te luisteren, vragen en analyseren, helpen we mensen en organisaties ontdekken hoe zij van een zo groot mogelijke betekenis kunnen zijn.

Onze missie

We geloven in de kracht van binnenuit. Daarom inspireren we anderen om zélf eruit te halen wat erin zit. We noemen dit ‘ont-wikkelen’. Daarmee bedoelen we: loskomen van de ‘wikkel’, teruggaan naar de kern en vanuit purpose impact maken. Dat is pas écht ontwikkelen.

Het verbindende element

De naam Quinter is afgeleid van de Quinta Essentia, het vijfde en verbindende element – naast aarde, water, vuur en lucht. Het staat voor wat wij zijn: verbinders. Via impactvolle interventies creëren en stimuleren we verbinding tussen mensen en organisaties.

Contact opnemenDoe de scan