Dit zijn wij

Het Quinter team

De mensen van Quinter hebben allemaal een proven track record in het bedrijfsleven. Wij weten wat het is om met je voeten in de klei te staan. Vanuit onze expertise gaan we in alle openheid het gesprek aan om samen de dieperliggende behoefte boven tafel te krijgen. Geen slap gedoe, maar een unieke aanpak die gestoeld is op onze jarenlange ervaring en een heldere visie. We zijn open, transparant en eerlijk. Zacht op de relatie, hard op de feiten.

Maak hieronder kennis met het team van Quinter.

Werken bij Quinter?

Momenteel hebben wij plek voor een stagiair(e) die op zoek is naar een betekenisvolle stage als Content Creator. Bekijk hier de volledige vacature.

Mark Braber

Founder, purpose expert en (executive) coach

Ik geloof dat de wereld één is. Een samenhangend geheel dat meer is dan de som der delen. En ik geloof ook dat we dat soms vergeten zijn.

Mens en organisatie hier iedere dag bewust van maken en helpen om in verbinding te komen én te blijven is wat mij drijft binnen Quinter.

Leontien Harsma

Partner, team-/agile coach, strategie vertaler

Het verschil maken in het leven van anderen, dat is wat mij drijft. Door mezelf niet anders voor te doen en een setting te creëren waarin iedereen mag zijn wij hij of zij is.

Dit geldt ook voor organisaties en haar teams en mensen; door te luisteren naar wat er écht nodig is, weet je wat je te doen staat. Op deze manier kun je constructief en betekenisvol voorwaarts.

Annamaj van Ree

Professional coach, consultant en tekstschrijver

Annamaj is een verbinder en doorgronder. Ze weet in haar gesprekken op een prettige manier de onderste steen boven te krijgen. Ze zet rijke informatie om in concrete analyses en aanbevelingen, en dat alles in een behapbare taal. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van leiders van uiteenlopende organisaties. Grote kans trouwens dat je haar tegenkomt wanneer je besluit de verdieping op te zoeken middels een vervolgtraject bij Quinter.

Jurien Veenhuis

Website bouwer, online marketeer en ICT expert

Jurien is een expert op het gebied van data en techniek. Hij is in staat om de taal van IT voor ons te vertalen én mee te denken in oplossingen en mogelijkheden. Hij omarmt het gedachtengoed van Quinter want in verbinding staan met zichzelf én anderen is voor hem fundamenteel. Samen met hem bouwden wij o.a. de Quinter Impact scan waarmee je als ondernemer binnen 15 minuten zicht krijgt op het potentieel van jouw bedrijf en adviezen op maat ontvangt.