Dit zijn wij

Het Quinter team

De mensen van Quinter hebben allemaal een proven track record in het bedrijfsleven. Wij weten wat het is om met je voeten in de klei te staan. Vanuit onze expertise gaan we in alle openheid het gesprek aan om samen de dieperliggende behoefte boven tafel te krijgen. Geen slap gedoe, maar een unieke aanpak die gestoeld is op onze jarenlange ervaring en een heldere visie. We zijn open, transparant en eerlijk. Zacht op de relatie, hard op de feiten.

Maak hieronder kennis met alle mensen die samen gaan voor ‘betekenisvol ondernemen als de nieuwe standaard’.

Werken bij Quinter?

Momenteel hebben wij plek voor een stagiair(e) die op zoek is naar een betekenisvolle stage als Content Creator. Bekijk hier de volledige vacature.

Mark Braber

Ik geloof dat de wereld één is. Een samenhangend geheel dat meer is dan de som der delen. En ik geloof ook dat we dat soms vergeten zijn.

Mens en organisatie hier iedere dag bewust van maken en helpen om in verbinding te komen én te blijven is wat mij drijft binnen Quinter.

Thom Schouten

Hedendaagse organisaties zijn bewust dat ze een grote maatschappelijke betekenis hebben. Dit betekent congruentie op ieder niveau, zowel binnen als buiten de organisatie, het heeft invloed op alle belanghebbenden die bij een organisatie betrokken zijn. Dat vergt veel van een organisatie.

Het inspireren, het verbinden, het zorgen van betrokkenheid en het creëren van welzijn van mensen en daarmee ook de organisatie is wat mij drijft binnen Quinter, iedere dag opnieuw.

Leontien Harsma

Het verschil maken in het leven van anderen, dat is wat mij drijft. Door mezelf niet anders voor te doen en een setting te creëren waarin iedereen mag zijn wij hij of zij is.

Dit geldt ook voor organisaties en haar teams en mensen; door te luisteren naar wat er écht nodig is, weet je wat je te doen staat. Op deze manier kun je constructief en betekenisvol voorwaarts.

Ieder van ons heeft een eigen expertise, een unieke achtergrond en uiteenlopende interesses. Wat ons bindt is onze visie ‘betekenisvol ondernemen als nieuwe standaard’. We delen regelmatig artikelen, blogs en interviews over dit brede onderwerp en nemen je mee op onze eigen Quinter reis richting deze visie.

Bekijk onze content en laat je inspireren

Nieuwsgierig naar de potentie van jouw organisatie als het gaat om ‘betekenisvol zijn’? Krijg direct inzicht in jouw unieke stappenplan.

Doe onze gratis Quinter Impact scan