Winkelmand

Webinar ‘leiderschap’ – VOL

Webinar ‘leiderschap’ – VOL

by
261 261 people viewed this event.
Paid

Terug naar overzicht

Bekijk hieronder onze korte ( 1min) video om een impressie te krijgen van onze events over ‘Leidinggeven a la Lencioni’.

Inhoud

Quinter ontrafelt de twee leiderschapsstijlen die Patrick Lencioni in zijn boek ‘Het Motief’ beschrijft. Welke komt het meest in de beurt van jouw eigen leiderschapsstijl? We slaan de brug met purpose-driven leiderschap en maken dit op een interactieve manier tastbaar. Kortom, ga zelf aan de slag en ervaar de voordelen van leiden vanuit het juiste motief.

Leerdoelen

    • Krijg inzicht in de leiderschapsstijlen van Lencioni
    • Ontdek wat purpose-driven leiderschap kan brengen
    • Zet de eerste concrete stappen binnen jouw eigen rol

Programma

Gedurende 90 minuten maken we gezamenlijk de vertaalslag van de theorie uit het boek ‘Het Motief’ van Patrick Lencioni, naar purpose-driven leaderschip in jouw eigen praktijk. Uiterlijk twee dagen van te voren ontvang je van ons een Zoom link.

Praktische informatie

–> Datum en tijd: 23 september om 10.00u (tot ongeveer 11.30u)

–> Locatie: de webinar vindt plaats via Zoom. Je ontvang uiterlijk twee dagen van te voren een uitnodiging met een Zoom link.

–> Groepsgrootte: maximaal 30 gelijkgestemden

–> Investering: €15,- inclusief btw (alle bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen).

Wanneer je vervolgens besluit om de masterclass te gaan volgen, brengen we de kosten van de webinar in mindering. Je betaalt dan in totaal €330,- excl btw (€400,- incl btw) i.p.v. €345,- excl. btw (€415,- incl. btw) voor de masterclass.

Heb je het boek nog niet gelezen? Bestel ‘Het Motief’ van Patrick Lencioni en raak bekend met zijn theorie en terminologie.

Duik je liever direct wat dieper in de materie? Schrijf je dan in voor de masterclass van 1 dag op 12 oktober in de omgeving van Utrecht.

Ticket informatie

Webinar 'leiderschap'
15,00
-
Krijg inzicht in de leiderschapsstijlen van Lencioni en ontdek wat purpose-driven leiderschap jou kan brengen. Terug naar overzicht
 

Date And Time

23-09-21
 

Location

Online Event

Share With Friends