Winkelmand

Lencioni mini-workshop

Lencioni mini-workshop

by
191 191 people viewed this event.
Free

Terug naar overzicht

–> Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier (ticketinformatie) voor de Lencioni mini-workshop.

Bekijk hieronder onze korte ( 1min) video om een impressie te krijgen van onze events over ‘Leidinggeven a la Lencioni’.

Inhoud

Je ontvangt van ons een link naar de video met de mini-workshop. Plan een moment voor jezelf en ga aan de slag.

Tijdens de mini-workshop geven we als het ware een korte samenvatting van het nieuwste boek van Patrick Lencioni, ‘Het Motief’. Vervolgens slaan we de brug naar purpose-driven leadership, volgens ons dé toekomst als het om leiderschap een betekenisvol ondernemen gaat. Op deze manier kom je erachter of dit wat voor jou en jouw organisatie is en of je hier verder mee aan de slag wilt.

Leerdoelen

    • Krijg inzicht in de leiderschapsstijlen die Patrick Lencioni in zijn boek ‘Het Motief’ beschrijft
    • Kom erachter wat purpose-driven leadership en ‘Het Motief’ van Lencioni gemeen hebben
    • Maak kennis met Quinter en weet of onze programma’s aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Programma

Je ontvangt de link en inloggegevens naar de online workshop. Wij hebben het voor je opgenomen zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je de workshop volgt.

Praktische informatie

  • Data en locatie: met de link die je van ons ontvangt, bepaal je zelf wanneer en waar je de workshop volgt. Neem zelf de regie en ga aan de slag.
  • Tijd: Het betreft een online mini-workshop van 10 minuten. Plan 30 minuten voor jezelf om ook de opdrachten in alle rust te kunnen voltooien.
  • Investering: er zijn geen kosten aan verbonden. Wij doen dit omdat we bij Quinter streven naar betekenisvolle organisaties als nieuwe standaard. Purpose-driven leadership is hier een belangrijk onderdeel in. Wij moedigen dan ook alle organisaties en leiders aan om hun volgende stap te zetten richting betekenisvol(ler) ondernemen

Heb je het boek nog niet gelezen? Bestel ‘Het Motief’ van Patrick Lencioni en raak bekend met zijn theorie en terminologie.

Duik je liever direct wat dieper in de materie? Volg dan onze interactieve webinar van 90 minuten of de masterclass van 1 dag op 12 oktober in de omgeving Utrecht.

Ticket informatie

Lencioni mini-workshop
Gratis
Verkoop eindigt: 31-07-21 12:00 AM
Krijg inzicht in de leiderschapsstijlen die Patrick Lencioni in zijn boek ‘Het Motief’ beschrijft en kom erachter wat purpose-driven leadership en ‘Het Motief’ van Lencioni gemeen hebben. Terug naar overzicht
 

Date And Time


 

Location

Online Event

Share With Friends