Winkelmand

Masterclass ‘Lencioni’ – VOL

Masterclass ‘Lencioni’ – VOL

by
218 218 people viewed this event.
Paid

Terug naar overzicht

–> Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier (ticketinformatie) voor de masterclass ‘leidinggeven á la Lencioni’.

Bekijk hieronder onze korte ( 1min) video om een impressie te krijgen van onze events over ‘Leidinggeven a la Lencioni’.

Inhoud
Ben jij een leider gedreven door beloning of door verantwoordelijkheid? Wat zijn de verschillen en waaraan merk je dit? Ontdek het tijdens deze krachtige interactieve masterclass “Leidinggeven á la Lencioni”. Wat is het motief achter jouw leiderschap? Hoe zorg je ervoor dat je een echte verantwoordelijkheidsgerichte leider wordt? Hoe zorg je ervoor dat je werkelijk van betekenis bent, voor jezelf en voor je organisatie?

Kortom, breng de theorie uit “Het Motief’ van Patrick Lencioni in de praktijk en vertaal het naar jouw eigen leiderschap tijdens deze masterclass.

Leerdoelen
– Breng de theorie uit het boek ‘Het Motief’ van Patrick Lencioni in de praktijk
– Versterk jouw leiderschap
– Ga actief aan de slag met behulp van concrete handvatten
– Ervaar structurele ontwikkelingen in jouw leiderschap door het ontdekken van jouw eigen motief

Programma
Nadat we de twee leiderschapsstijlen van Lencioni en de gebreken ervan hebben geduid, en deze bij iedereen voelbaar zijn, gaan we aan de slag. Met behulp van diepgaande interventies helpen we jouw eigen motieven helder te krijgen. Op deze manier kun je jouw ontwikkelpunten met betrekking tot jouw eigen leiderschapsstijl bepalen. We focussen ons op de onderkant van de ijsberg, waardoor uiteindelijk de bovenkant (het gedrag) mee verschuift. Tot slot gaan we als groep met enkele casussen aan de slag die zich aandienen vanuit de groep.

Praktische informatie

–> Data en tijden:

  • 12 oktober
    • 09.00u inloop
    • 09.30u start programma
    • 17.00u einde programma

–> Locatie: Omgeving Utrecht

–> Groepsgrootte: maximaal 20 gelijkgestemden

–> Investering: €345,- excl. btw (€415,- incl. btw) (alle bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen). Thee/koffie met ‘happy bite’ en een uitgebreid lunchbuffet zijn inbegrepen.

Twijfel je nog of dit de juiste investering is voor jou en jouw organisatie? Volg dan eerst onze webinar op 23 september De investering hiervan is €15,- inclusief btw. Mocht je de masterclass hierna willen gaan volgen, brengen wij de kosten van de webinar in mindering op de masterclass investering. Je betaalt dan €330,- excl btw (€400,- incl btw) i.p.v. €345,- excl. btw (€415,- incl. btw) voor de masterclass.

Heb je het boek nog niet gelezen? Bestel ‘Het Motief’ van Patrick Lencioni en raak bekend met zijn theorie en terminologie.

Ticket informatie

Masterclass Leidinggeven á la Lencioni
415,00
Verkoop eindigt: 05-10-21 11:30 PM
Breng de theorie uit het boek ‘Het Motief’ van Patrick Lencioni in de praktijk met een 1-daagse Masterclass 'leidiggeven á la Lencioni' Terug naar overzicht
 

Date And Time

12-10-21
 

Registration End Date

05-10-21
 

Location

Share With Friends