Dit doen wij

Open inschrijving

Leer jouw persoonlijke impact vergroten
We geloven dat mensen groeien door uitdaging. Daarom bieden wij praktijkgerichte en uitdagende programma’s. Altijd in lijn met één of meer van onze vier dimensies van ontwikkeling. We geven je de kans om te ontwikkelen in een gevarieerde groep deelnemers. Daarbij leer je niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Wil je op de hoogte blijven van onze programma’s? Meld je dan aan voor ons inspiratie bulletin.

Waarom jij kiest voor open inschrijving:

 • Ervaren trainers. Onze trainers zijn mensen uit de praktijk.
 • Op elk niveau. Volg een programma dat past bij jouw vraag.
 • Gelijkgestemden. Ontmoet anderen met dezelfde uitdagingen.
 • Praktische tools. Geen slap gedoe, maar duidelijke handvatten.
Bekijk onze programma's

InCompany programma

Een uniek traject voor jouw organisatie
Organisaties zijn uniek. Daarom zijn onze InCompany programma’s dat ook. Samen ontdekken we de kwintessens van jouw organisatie en zetten we een toekomstbestendige koers uit. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wij adviseren wat er nodig is om van A naar B te komen. Door te ontdekken wat jouw organisatie drijft en daar optimaal op in te zetten, realiseren we maximale impact. We volgen daarbij de cyclus van plan, do, check & act om de duurzame ontwikkeling écht te borgen. Concreet, duidelijk en congruent.

Waarom jij kiest voor een InCompany programma:

 • Echt maatwerk. Een programma dat past bij jouw uitdagingen.
 • Impactvolle interventies. Betekenisvol in de wereld.
 • Duurzame ontwikkeling. Toekomstbestendig ondernemen.
 • Stap voor stap. Altijd gericht op de praktijk.

Quinter Impact Scan

Ontdek in 15 minuten de impact van jouw organisatie
De Quinter Impact Scan geeft in 15 minuten een heldere diagnose van de huidige situatie. Je ontvangt de resultaten in de vorm van een one pager. Hierin lees je welke kansen de toekomst jou biedt, inclusief tips & tricks waarmee je direct de impact van jouw organisatie kunt vergroten.

Waarom jij kiest voor de Quinter Impact Scan:

 • Snel inzicht. Ontdek In 15 minuten de kansen van jouw organisatie.
 • Impactanalyse. Specifieke én collectieve groeimogelijkheden.
 • Concrete tips. Handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.

Gratis! De Quinter Impact Scan is kosteloos beschikbaar.

Doe de scan

Wat we verder nog doen

Consulting, training en coaching vormen de basis van wat wij doen. Daarnaast organiseren we events met bekende sprekers, inspirerende sessies en bijzondere leadership trails. We delen kennis, vertellen je over boeken die écht het lezen waard zijn en houden je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van betekenisvol ondernemen. De activiteiten zijn altijd in lijn met ons gedachtegoed en sluiten aan op één of meer van onze vier dimensies van ontwikkeling.